Szeretnél ragyogóan friss,
energiát sugárzó virágokkal vonulni az oltár elé?

Az Adri Táncoló Virágai butik virágoskertben tavasztól őszig több száz fajta vintage hangulatú virágból állítom össze az esküvőket, az amerikai és angol kötészeti trendeknek megfelelően. Felhasználok angolkerti romantikus virágokat, nagymamáink klasszikusait és minden szépséges mellékszereplőt, ami egy virágos alkotáshoz kell.

Buja, bohó és rusztikus csokrokat készítek, hagyom a virágokat táncolni. Illatos fűszernövényekkel és mezei virágokkal bolondítom meg őket.

Amennyiben te is valahogy így képzelted el a legfontosabb napod virágait, keress meg MOST, hogy biztosan tiéd legyen az időpont!

Mitől különlegesek ezek a csokrok?

Helyi, friss

Szezonális

Vegyszermentes

ESKÜVŐI VIRÁGOK
KÖRNYEZETTUDATOSAN?

Helyi virágoskertből vásárolsz így helyi termesztőt támogatsz, aki egy három gyermekes anyuka és a saját kertjében, vegyszerek nélkül termeszti számodra a virágokat, ezzel egészítve ki a család jövedelmét.

Az esküvői virágaidnak sokkal kevesebb lesz a “carbon footprintje”, azaz nem kell Equadorból és Hollandiából ideutaztatni őket. Csak egy nagymacsi kertből a helyszínig.

Az esküvői virágdíszeidben nem lesz, soha-nem-lebomló és környezetszennyező vizes oázis (az a zöld szivacs). Külföldön már nagy mozgalmak vannak a floral foam elhagyására, mert bár megkönnyíti a virágkötők munkáját, óriási terhet ró a környezetünkre.

A virágaid szezonálisak lesznek, tehát a természet rendje szerint, ami éppen nyílik. A szezonon kívüli virágtermesztés rengeteg energiaforrást igényel. Melegházak fenntartása, fűtése esetleg a virágok beszerzése a világ másik feléről. Amennyiben az esküvőtök virág igénye nagyobb, mint amit biztosítani tudunk, akkor magyar termelőktől vásárolva egészítjük ki.

Milyen virágdíszek szoktak kelleni egy esküvőre?

1. Menyasszonyi csokor
2. Dobó csokor
3. Szülőköszöntő csokrok
4. Kitűző a férfiaknak
5. Karkötő a koszorúslányoknak
6. Főasztal dísz
7. Asztal díszek
8. Templomi oltár dísz / karzat díszek
9. Virágékszerek a menyasszony részére: koszorú, virágos hajtű,
virágtetoválás, virágnyakék stb. ezeknek csak a fantázia szabhat határt.
10. Installációk az oltárhoz, templomkapuhoz, fotóhelyszínre stb.
11. Autó dísz
12. Virágszirmok

Mennyibe kerülnek a virágok?

Az esküvő tervezéskor ez a legfontosabb, hogy tudj kalkulálni az anyagiakkal. A virágboltokban azért nem tudnak erre választ adni az eladók, mert nem lehet tudni előre, hogy mennyi lesz az általatok kívánt virág aktuális tőzsdei ára, mennyi szál fog belőle kelleni a csokorba, milyen kiegészítőket kell mellé tenni, hogy szép legyen stb.

Amennyiben engem választassz, nem virág fajtákat fixálunk le, hanem színvilágot, stílust és méretet, aminek előre megmondom az árát.
Az aktuálisan termő legszebb virágaimból fogom megvalósítani. 


Szeretnél több információt?
Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot 🙂

Magyar Adri
Magyar Adrienn virágkötő, -termesztő, -kereskedő